Vrij verzenden NL muv eilanden en milieuzones
Leverbaar in heel Europa
Ook voor zakelijke klanten
Maatwerk mogelijk

Buiten Vuur

Buiten Vuur

Cortenstaal buiten vuur producten bieden we aan in verschillende soorten en maten. Hiertoe behoren de Buitenkachels/Vuurhaarden, Vuurschalen, Vuurtafels en Vuurkorven maar ook de Houtopslag rekenen we tot deze categorie.

Het knisperende vuur in combinatie met de roestkleurige uitstraling van Cortenstaal zorgt voor een knusse sfeer het gehele jaar door.
In het Voorjaar is een Cortenstaal buiten vuur ideaal voor het opwarmen van een koele en frisse voorjaarsavond. In de Zomer voor een zwoele zomeravond.
En in de Herfst het nagenieten van de zomeravond, gevolgd door de laatste trend in de Winter: barbecueën eventueel met Kerst. 

Of het nu Voorjaar, Zomer, Herfst of Winter is, de Cortenstaal buiten vuur producten kunt u buiten laten staan als onderdeel van uw tuin. Cortenstaal roest namelijk niet door en is daarom duurzamer dan andere materiaalsoorten. 

Extra informatie
Via deze weg willen wij u mededelen dat wij recentelijk tot de conclusie zijn gekomen dat onze leverancier van de water- en vuurschalen, staal met de verkeerde specificatie heeft gebruikt, namelijk blank staal in plaats van Cortenstaal. De schalen gaan wel roesten, dit proces duurt langer.

Het betreft al onze water- en vuurschalen (behalve Bocca).Staat het juiste artikel/formaat er niet tussen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook leverbaar in Europa!

Neem hiervoor eerst contact met ons op via de blauwe chatfunctie rechts onderaan op deze pagina.

Levering
Uw adres dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen van 15 meter. Wanneer dit anders is, dan graag aangeven bij de bestelling. U ontvangt de avond van tevoren (laat) een mail van de vervoerder.
Voor vragen of informatie, neem vrijblijvend contact met ons op: 085-3037888, [email protected] of via de blauwe chatfunctie rechts onderaan op deze pagina.
Levertijden kunnen mogelijk afwijken wanneer producten niet voorradig zijn.

Let op!
Cortenstaal geeft roestwater af.
Onze Cortenstaal producten worden mogelijk ongeroest geleverd en het proces van roesten zal daarna ongeveer 3-4 maanden in beslag nemen.
 Het roestproces is te stoppen door Cortenstaal Vernis (verkrijgbaar in onze webwinkel).
Alleen van toepassing op de Cortenstaal houtopslagen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »