Vrij verzenden NL muv eilanden
Leverbaar in heel Europa
Ook voor zakelijke klanten
Maatwerk mogelijk

Decoratie voor elk jaargetijde

Decoratie voor elk jaargetijde

Cortenstaal Decoratie producten bieden we aan in verschillende soorten en maten zoals Cortenstaal Huisnummers & Letters en een Cortenstaal kandelaar.

Het decoratieve element in combinatie met de roestkleurige uitstraling van Cortenstaal zorgt voor een knusse sfeer het gehele jaar door.

Of het nu Zomer of Winter is de Cortenstaal decoratie producten kunt u buiten laten staan als onderdeel van uw tuin. Cortenstaal roest namelijk niet door en is daarom duurzamer dan andere materiaalsoorten. Een kerstboom zet u in de winter binnen, met verlichting er in geeft dit een stoer effect. In de zomer zet u de boom in de tuin als decoratie (tijdelijk uit het assortiment).

Levering
Uw adres dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen van 15 meter. Wanneer dit anders is, dan graag aangeven bij de bestelling. U ontvangt de avond van tevoren (laat) een mail van de vervoerder.
Voor vragen of informatie, neem vrijblijvend contact met ons op: 085-3037888, [email protected] of via de blauwe chatfunctie rechts onderaan op deze pagina.
Levertijden kunnen mogelijk afwijken wanneer producten niet voorradig zijn.

Let op!
Cortenstaal geeft roestwater af.
Onze Cortenstaal producten worden mogelijk ongeroest geleverd en het proces van roesten zal daarna ongeveer 3-4 maanden in beslag nemen.
 Het roestproces is te stoppen door Cortenstaal Vernis (verkrijgbaar in onze webwinkel).
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »