NIEUW! Plantenbakken zonder bodem
Gratis Bezorging in heel NL
Ook voor zakelijke klanten
Maatwerk mogelijk

Beplanting

Cortenstaal Beplanting

Cortenstaal toepassen in uw beplanting kan op veel verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om uw bloemen en planten te zaaien of te planten in een cortenstalen plantenbak. Deze worden aangeboden in maar liefst vijf verschillende modellen: vierkant, rechthoek, rond, conisch en (halve) ovaal .

Of denk eens aan een mooie blok of U-sokkel waar u die gave vuurschaal op kunt plaatsen of misschien wel een kunstwerk. Voor het strak aanleggen van vloerwerk zoals graszoden of paden hebben we rechte, gezette en geplette kantopsluitingen in het assortiment. De kruidenspiralen van cortenstaal zijn ideaal voor het scheiden van uw kruiden moestuin door de gescheiden componenten. Bovendien al razend populair in Duitsland!

Het voordeel van cortenstaal is dat het door zijn tijdloze uitstraling bij ieder type tuin past. Zijn levensduur is bijna net zo tijdloos. Cortenstaal heeft namelijk de eigenschap om veel langer mee te gaan dan andere metaalsoorten omdat het ontwikkeld is als weerbestendig staal en niet doorroest door de zogenaamde patinalaag (corrosielaag).

Let op! Onze Cortenstalen producten worden ongeroest geleverd en het proces van roesten zal daarna ongeveer 4-5 maanden in beslag nemen.
Cortenstaal geeft roestwater af. Het roestproces is te stoppen door Cortenstaal Vernis te gebruiken (verkrijgbaar in deze webwinkel).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »