Vrij verzenden NL muv eilanden en milieuzones
Leverbaar in heel Europa
Ook voor zakelijke klanten
Maatwerk mogelijk

Beplanting

Beplanting

Cortenstaal toepassen in uw beplanting kan op veel verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om uw bloemen en planten te zaaien of te planten in een cortenstalen plantenbak. Deze worden aangeboden in maar liefst vijf verschillende modellen: vierkant, rechthoek, rond, conisch en (halve) ovaal .

Of denk eens aan een mooie blok of U-sokkel waar u die gave vuurschaal op kunt plaatsen of misschien wel een kunstwerk. Voor het strak aanleggen van vloerwerk zoals graszoden of paden hebben we rechte, gezette en geplette kantopsluitingen in het assortiment.

Het voordeel van Cortenstaal is dat het door zijn tijdloze uitstraling bij ieder type tuin past. Zijn levensduur is bijna net zo tijdloos. Cortenstaal heeft namelijk de eigenschap om veel langer mee te gaan dan andere metaalsoorten omdat het ontwikkeld is als weerbestendig staal en niet doorroest door de zogenaamde patinalaag (corrosielaag).

Extra informatie:
Staat het juiste artikel/formaat er niet tussen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook leverbaar in Europa!
Neem hiervoor eerst contact met ons op via de blauwe chatfunctie rechts onderaan op deze pagina.

Levering
Uw adres dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen van 15 meter. Wanneer dit anders is, dan graag aangeven bij de bestelling. U ontvangt de avond van tevoren (laat) een mail van de vervoerder.
Voor vragen of informatie, neem vrijblijvend contact met ons op: 085-3037888, [email protected] of via de blauwe chatfunctie rechts onderaan op deze pagina.
Levertijden kunnen mogelijk afwijken wanneer producten niet voorradig zijn.

Let op!
Cortenstaal geeft roestwater af.
Onze Cortenstaal producten worden mogelijk ongeroest geleverd en het proces van roesten zal daarna ongeveer 3-4 maanden in beslag nemen.
 Het roestproces is te stoppen door Cortenstaal Vernis (verkrijgbaar in onze webwinkel).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »