Gratis Bezorging in heel NL
Leverbaar in heel Europa
Ook voor zakelijke klanten
Maatwerk mogelijk

Cortenstaal Plantenbakken

Cortenstaal Plantenbak

Een Cortenstaal plantenbak heeft een natuurlijke kleur en past dan ook in elk type tuin, van Mediterraans tot Klassiek. De warme uitstraling van de plantenbak zorgt voor een mooi contrast door te combineren met kleurrijke bloemen of planten. De belangrijkste eigenschap van cortenstaal is dat het zeer weerbestendig is en het niet doorroest.

Eigenschappen Cortenstaal Plantenbak

De Cortenstalen producten worden vervaardigd uit 2mm dik Cortenstaal met een dubbel omgezette rand die zorgt voor stevigheid en een stoere uitstraling. Alle Cortenstaal plantenbakken in ons assortiment worden standaard geproduceerd met 15mm voetjes, zodat deze niet volledig op de grond komen te staan. Wenst u 90mm voetjes? Dat kan bij de vierkante en rechthoekige plantenbakken met poten. Standaard is het Cortenstaal bewerkt met afwateringsgaatjes, zodat overtollig water er aan de onderkant uit kan. Let wel op dat hier bijvoorbeeld geen bladeren bovenop liggen en het water zo niet weg kan.

Verkrijgbare modellen: vierkant (met poten), rechthoek (met poten), rond, conisch (met rand), (half) ovaal

Let op! Onze Cortenstalen producten worden ongeroest geleverd en het proces van roesten zal daarna ongeveer 4-5 maanden in beslag nemen.

Levering

In heel EUROPA leverbaar! Neem hiervoor eerst contact met ons op via de blauwe
chatfunctie rechts onderaan op deze pagina (“Laat ’n bericht achter”).

Levertijden kunnen mogelijk afwijken wanneer producten niet voorradig zijn.

Let op! Cortenstaal geeft roestwater af. Het roestproces is te stoppen door Cortenstaal Vernis (verkrijgbaar in deze webwinkel).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »