Gratis verzenden NL en BE muv eilanden en milieuzones
Leverbaar in heel Europa
Ook voor zakelijke klanten
Maatwerk mogelijk

Cortenstaal Plantenbakken

Cortenstaal Plantenbak in diverse uitvoeringen

De Cortenstaal plantenbak heeft een natuurlijke kleur en past dan ook in elk type tuin, van Mediterraans tot Klassiek. De warme uitstraling van de plantenbak zorgt voor een mooi contrast door het te combineren met kleurrijke bloemen of planten. De belangrijkste eigenschap van Cortenstaal is dat het weerbestendig is en het niet doorroest.

Eigenschappen:

De plantenbakken worden vervaardigd vanaf 2 mm dik Cortenstaal (productie in andere diktes is mogelijk) met een dubbel omgezette rand (vanaf 50x25 mm, andere maten zijn mogelijk) dit zorgt voor stevigheid en een stoere uitstraling.

Alle plantenbakken zonder poten (90 mm) worden standaard geproduceerd met een 15 mm voet, zodat deze niet volledig op de ondergrond komt te staan. Standaard is de plantenbak voorzien van afwateringsgaten zodat overtollig water er aan de onderkant uit kan.

De binnenzijde kan afgewerkt worden met een polyureacoating. NIET voor vijvertoepassingen!

Let op! De bakken zijn in meerdere formaten leverbaar. Staat een exemplaar er niet tussen, neem dan contact met ons op. Ook voor maatwerk (kan niet geruild worden).

Verkrijgbaar in: vierkant (zonder bodem, met poten of wielen), rechthoek (zonder bodem, met poten of wielen), rond (zonder bodem of met poten), conisch (zonder bodem of met poten), ovaal (met bodem)

Aandachtspunten:

• Waterdichte bakken zijn niet geschikt voor vijvertoepassing.

• Plantenbakken zijn standaard niet waterdicht.

• Onze plantenbakken zijn niet geschikt om aangevuld te verplaatsen

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »