Gratis Bezorging in heel NL
Leverbaar in heel Europa
Ook voor zakelijke klanten
Maatwerk mogelijk

Onderhoud

Cortenstaal onderhoud

Cortenstaal heeft geen vast onderhoud nodig. Simpel gezegd, het product wordt in de tuin geplaatst en de natuur doet haar werk. Het product begint na 4 à 5 maanden te roesten en is ‘uitgeroest’ na zo’n 1 à 2 jaar. Dit roestproces is te beïnvloeden en kan versneld of gestopt worden.

Versnellen en gelijkmatiger laten roesten is mogelijk met een zout of zuuroplossing. Voor zout, volstaat keukenzout en bij zuur kan worden gedacht aan azijn of zelfs karnemelk. Meng dit met water in een plantenspuit en spuit het product in.          

Cortenstaal kan roestwater afgeven en is niet bestand tegen natte bladeren, deze versnellen namelijk de corrosievorming. Wanneer u wenst dat het roestproces stopt door last van het roestwater of wanneer het product de gewenste roestkleur heeft gekregen, dan wordt daarvoor Cortenstaal Vernis gebruikt (verkrijgbaar in deze webwinkel).

Levering
In heel EUROPA leverbaar! Uw adres dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen van 15 meter. Wanneer dit anders is, dan graag aangeven bij de bestelling.Voor vragen of informatie, neem vrijblijvend contact met ons op: 085-3037888, [email protected] of via de blauwe chatfunctie rechts onderaan op deze pagina.
Levertijden kunnen mogelijk afwijken wanneer producten niet voorradig zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »