Gratis verzenden NL en BE muv eilanden en milieuzones
Maatwerk mogelijk, neem contact op
Leverbaar in heel Europa, ook onder ICP condities
NIEUW! Zwart gecoat staal producten

Over ons

Cortenstaal Tuin

Cortenstaal Tuin is opgericht met als inspiratie om mensen bewuster te laten genieten van het leven, de natuur, en de rust om u heen. Waar kan dat niet beter dan in uw eigen tuin?! Tijd vliegt enorm snel voorbij en daarom is het zó belangrijk om even stil te staan en bewust(er) te genieten. 

~ just slow down.. and enjoy.. ~

Wij hebben een passie voor cortenstaal door haar robuuste, maar tegelijkertijd warme uitstraling en duurzame karakter. Het materiaal is tijdloos en oneindig te combineren. Zo past cortenstaal bijvoorbeeld perfect bij groen of bij steigerhout. In onze webwinkel vindt u dan ook een ruim assortiment cortenstaal blikvangers.

Producten

De keuze van het assortiment is gebaseerd op de natuurlijke verschijnselen vuur, water, licht, en aarde.

In de categorie BUITEN VUUR vindt u alle producten waar u het lekker warm van krijgt. Binnen deze productgroep zijn er verschillende soorten en maten verkrijgbaar – van vuurschaal tot vuurtafel. Met sommige producten kunt u nóg meer genieten door een buiten vuur te combineren met buiten barbecueën.

De PLANTEN sectie bevat een ruim assortiment voor beplanting – van plantenbak tot sokkels. Op zoek naar het aanleggen van een strakke tuin of gazon? Neem dan eens een kijkje bij de kantopsluitingen.

De producten in WATER & VERLICHTING zorgen voor nòg meer sfeer in uw tuin. De combinatie van groen en water of licht zorgt voor meer variatie en een knusse aankleding.

TUINAFSCHEIDING bevat producten met een decoratief en tevens ook functioneel karakter. Zie bijvoorbeeld de cortenstaal tuinschermen. Deze tuinschermen zijn de oplossing voor het verdelen van de tuin en kunnen tevens ook als decoratiestuk aan een muur of schutting worden bewonderd.

Service

Naast ons zorgvuldig geselecteerde assortiment, gaan wij met net zo veel aandacht te werk voor een meer dan tevreden klant.

Wij willen dat een klant ons gemakkelijk kan bereiken en bieden daarom meerdere contact mogelijkheden aan.

Ook vinden we het fantastisch als we onze klanten net zo enthousiast over cortenstaal krijgen als dat we zelf zijn. Hiervoor zetten we graag de extra stap, want goed kan altijd beter!

Bezorgkosten? Deze zijn voor onze rekening! Wij bieden alle klanten gratis bezorging, met uitzondering van de eilanden en de milieuzones. 

  • Een ruim assortiment
  • Toegankelijk contact
  • Goed kan altijd beter

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »