Vrij verzenden NL muv eilanden en milieuzones
Leverbaar in heel Europa
Ook voor zakelijke klanten
Maatwerk mogelijk

Waterelementen

Cortenstaal Waterelementen

Een Cortenstaal Waterelement is een prachtige toevoeging aan uw tuin. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Water in een tuin zorgt voor een rustgevende uitstraling. Je kent zelf wel het kalmerende effect dat een kabbelend beekje op je kan hebben. Door waterelementen in je tuin toe voegen kun je hier altijd van genieten. Er zijn verschillende soorten waterelementen op de markt die verschillen in grootte en stijl. Er zijn Waterschalen in diverse formaten, watertafels (vierkant & rond) en nieuw een Waterbowl te vinden die een juist een extra dimensie geven aan uw tuin.

Doordat er zoveel verschillende Cortenstaal waterornamenten en watertafels verkrijgbaar zijn, kan iedereen zijn tuin uniek maken. Je hoeft hiervoor niet per se een op maat gemaakte sculptuur aan te schaffen. Heb je een moderne tuin en wil je dat alle decoraties strak en gestroomlijnd zijn? Dan zijn er genoeg sculpturen en andere ornamenten die in je tuin passen. Hou je meer van een tuin met een thema, dan vind je allemaal decoraties in verschillende stijlen. Waterelementen op het terras, in de tuin of bij de vijver, het kan allemaal.

Extra informatie
Via deze weg willen wij u mededelen dat wij recentelijk tot de conclusie zijn gekomen dat onze leverancier van de water- en vuurschalen, staal met de verkeerde specificatie heeft gebruikt, namelijk blank staal in plaats van Cortenstaal. De schalen gaan wel roesten, dit proces duurt langer.
Het betreft al onze water- en vuurschalen (behalve Bocca).

Staat het juiste artikel/formaat er niet tussen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook leverbaar in Europa!
Neem hiervoor eerst contact met ons op via de blauwe chatfunctie rechts onderaan op deze pagina.

Levering
Uw adres dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen van 15 meter. Wanneer dit anders is, dan graag aangeven bij de bestelling. U ontvangt de avond van tevoren (laat) een mail van de vervoerder.
Voor vragen of informatie, neem vrijblijvend contact met ons op: 085-3037888, [email protected] of via de blauwe chatfunctie rechts onderaan op deze pagina.
Levertijden kunnen mogelijk afwijken wanneer producten niet voorradig zijn.

Let op!
Cortenstaal geeft roestwater af.
Onze Cortenstaal producten worden mogelijk ongeroest geleverd en het proces van roesten zal daarna ongeveer 3-4 maanden in beslag nemen.
 Het roestproces is te stoppen door Cortenstaal Vernis (verkrijgbaar in onze webwinkel).
Alleen van toepassing op de Cortenstaal houtopslagen.

Cortenstaal Waterschaal 60, 80, 100, 120, 150 en 200 cm
Not rated
Een Cortenstaal Waterschaal is de uitkomst wanneer u toch wil genieten van een waterornament in uw tuin, maar daar niet omslachtig werk voor hoeft uit te voeren.
€74,00
Cortenstaal Waterschaal, Vuurschaal of Plantenbak
Not rated
Cortenstaal Water Kom in diverse formaten. Mooi op het terras.
€258,00
Cortenstaal Watertafel Vierkant incl. LED en pomp
Not rated
Voor rust en ontspanning in uw tuin kan een cortenstaal watertafel niet ontbreken. Zeer geschikt in de buurt van kinderen.
€770,00
Cortenstaal Watertafel Rond incl. LED en pomp
Not rated
Voor rust en ontspanning in uw tuin kan een cortenstaal watertafel niet ontbreken. Zeer geschikt in de buurt van kinderen.
€1.099,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »