Gespecialiseerd in Cortenstaal
Ruimer Assortiment in 2019
Gratis Bezorging in NL
Scherp geprijsd

Vuurkorf met Kant Patroon Cortenstaal

€233,00
Let op! Cortenstaal geeft roestwater af. Het roestproces is te stoppen door Cortenstaal Vernis (verkrijgbaar in deze webwinkel)

Productomschrijving

Vuurkorf met Kant Patroon

 

Mr Firepit Lace is een vuurkorf waarbij het design van kant stof het uitgangspunt is geweest. Bij deze vuurkorf is er net als bij kant stof een spannende balans ontstaan tussen open en dichte vlakken, de dichte vlakken zijn met dunne verbindende vormen op elkaar aangesloten. Deze vuurkorf kenmerkt zicht door de zeer dunne lijnvorming en botanische motieven. Wanneer het vuur in de avond ontstoken wordt dan ontstaat er een mooi contrast tussen de donkere omgeving, de dansende vlammen en het spannende kant motief.

De vuurkorf is vervaardigd uit 3mm dik cortenstaal waardoor het een lange levensduur heeft. Na verloop van tijd krijgt de vuurkorf een roestlaag, echter door de samenstelling van cortenstaal roest deze niet door.

Afmetingen: L32xB32xH40cm

De vuurkorf wordt geleverd in een plat pakket van 45x35x2cm en kan zonder gereedschap in elkaar gezet worden aan de hand van de montage instructie.

Ook verkrijgbaar in XL uitvoering L32xB64xH40cm

Nota bene: doordat cortenstaal altijd een roestlaag creëert kan het voorkomen dat het roestproces al in de verpakking is gestart.

Levertijden kunnen mogelijk afwijken wanneer producten niet voorradig zijn.

Product reviews (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »